loading

Flotta

Cégünk igen nagy hangsúlyt fektet a vállalkozások és azok alkalmazottai igényeinek maximális kielégítésére.

Cégünk, az ITC Autó Hungary Kft. Suzuki Világ márkakereskedés és szerviz a Magyar Suzuki ZRt. modell kereskedése. A Suzukit 2006 novembere óta sikeresen értékesítjük.


Igen nagy hangsúlyt fektetünk a vállalkozások és azok alkalmazottai igényeinek maximális kielégítésére.

 

Jelen kampányunkkal a cégeknek és azok alkalmazottainak kínálunk rendkívül kedvezményes ajánlatot, úgy a gépjárművásárlás, mint a szervizelés terén.

Tisztában vagyunk vele, hogy manapság mindenki nehéz helyzetben van és mindenki a kiadások racionalizálásán töri a fejét. Ezért mondjuk és ajánljuk, hogy most érdemes mérlegelni és esetlegesen a régi gépjárművet, egy új gazdaságosabban, kisebb költséggel működtethető Suzukira cserélni. Minket a megbízhatóság, tartósság, alacsony fenntartási költségek, rugalmasság szem előtt tartása vezérel. Ha ez Önöknek is fontos, készséggel állunk rendelkezésre márkakereskedésünkben, ahol segítséget nyújtunk a megfelelő gépjármű kiválasztásában.

A mottónk:

Megbízhatóság, tartósság, alacsony fenntartási költségek, rugalmasság!


Talán az eddigieket jól alátámasztja az, hogy az Országos Rendőr Főkapitányság választása nem olyan régen a Suzuki Swiftre esett, amit ügyintézői autóknak vásároltak és ugyancsak a rendőrség szolgálatában került forgalomba 250 darab felmatricázott, fényhidas Suzuki Vitara rendőrautó.

Ezen felül elégedett partnereink között tudjuk az Alcufer Kft.-t, az Eurasia Logistics Kft.-t, a Dresdner Leasing Kft.-t, az Exclusive Change Kft.-t

Amennyiben az akciós ajánlattal kapcsolatosan további tájékoztatást kér, kérjük, keresse fel márkakereskedésünk értékesítési vezetőjét.

Készséggel állunk mindenben szíves rendelkezésükre.


            


Hívja bizalommal munkatársainkat!